Ripa Safety & Security Doetinchem B.V.

Nieuwe dienstverlening – Wietplantage ontruiming `s/verwijder dienst

Al jaar en dag zijn verschillende ontruimingsbedrijven bezig hennepkwekerijen te ontmantelen. Heel vaak gaat dat zonder problemen, maar niet altijd.

Ripa Safety & Security en SecurBouw  maakt  gebruik van een specifieke  combinatie, een beveiligingsbedrijf  gecombineerd met de knowhow  van een bouwbedrijf waarbij de nieuwste tools van deze markt kunnen worden ingezet. Wij hebben de unieke mogelijkheden om  op een juiste wijze alle gevaren bij het ontruimen van hennepplantages! Te confisqueren, waaronder het pand veilig te benaderen en te betreden.  Daarnaast dient zich een kosten reducerende  mogelijkheid aan om door middel van het inzetten van beveiligers, de overheidsambtenaren bij een ontruiming te minimaliseren.

Doordat wij onder toezicht staan van het ministerie van justitie zal de integriteit gewaarborgd zijn.  In combinatie en onder supervisie van een bevoegd opsporingsambtenaar kunnen Ripa Safety & Security en SecurBouw  bij de inventarisatie direct na een inval door opsporingsambtenaren van een opgespoorde wietplantage,  ad-hoc  in de 1e lijn een ontmanteling verzorgen, waarbij alle apparatuur en planten verwijderd en afgevoerd worden volgens de richtlijnen van de politie.

Daarnaast kan onze ontruiming en verwijderdienst indien mogelijk nazorg aanbieden voor eigenaren van objecten in deze vervelende situatie. Wij komen na de ontruiming geheel vrijblijvend langs en geven advies om het object  weer op korte termijn beschikbaar te krijgen voor verhuur of verkoop

wietplantage