Ripa Safety & Security Doetinchem B.V.

minister Kamp onder de indruk van innovaties

Ripa Safety & Security verzorgde een onopvallende VIP begeleiding tijdens het bezoek van minister Kamp samen met zijn gevolg tijdens zijn bezoek op het Industrie Park Kleefse Waard.

IKPW-Kamp-bySabineMetz-5010

Trots
Minister Kamp sloot zelf af door aan te geven wat hem was opgevallen bij zijn rondleiding op IPKW. “Ik heb veel bedrijventerreinen gezien in Nederland en daarbuiten, maar ben onder de indruk van hoe innovatief en ondernemend jullie bezig zijn. De ontwikkelaars mogen trots zijn op wat ze hier bereikt hebben en eigenlijk mag heel de regio trots zijn op dit terrein, waar denken en doen naast elkaar gebeurt. Ik ken de Kleefse Waard van vroeger uit als zorgenkindje van de provincie, en had niet kunnen vermoeden er achter de poorten van dit park zoveel moois gebeurt.”

“Ik had niet kunnen vermoeden dat er achter de poorten van dit park zoveel moois gebeurt.” Met die lovende woorden sloot minister Henk Kamp maandagmiddag zijn bezoek aan IPKW af. De VVD-minister bezocht Arnhem om kennis te maken met de duurzame en innovatieve ontwikkeling op het gebied van New Energy in de regio.