Ripa Safety & Security Doetinchem B.V.

Eco-Spin Raptor van Modiforce in gebruik genomen op het IPKW

Als onderdeel van de door BHD Nederland BV ontwikkelde security innovatie platform, heeft Ripa de Eco-Spin Raptor van modiforce in gebruik genomen.

Net nieuw op de markt voor elektrische personen vervoer en nu al koploper op heel veel gebieden. want op het gebied van typegoedkeuring, design, snelheid, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en veiligheid laat de Raptor zijn soortgenoten achter zich.

De Raptor maakt gebruik van RFID technologie (radio frequentie identification). De bestuurder wordt uitgerust met een persoonlijke “tag” die ervoor zorgt dat het voertuig wordt vergrendeld zodra de bestuurder het voertuig verlaat. Erg handig en tijdbesparend bij gebruik in surveillance-/politiediensten, wanneer de bestuurder snel te voet moet ingrijpen.

De Raptor is uitermate geschikt voor gebruik binnen veiligheidsdiensten en/of in de beveiligingsbranche. Doordat de gebruiker iets hoger boven de grond staat, heeft deze een veel beter zicht veld en kan hij of zij nadrukkelijker (visueel) aanwezig zijn. Het maakt de Raptor erg gemakkelijk bij het reguleren van het verkeer, het begeleiden van grote menigten en bij surveilleren in binnensteden, op bedrijventerreinen of in grote winkelcentra.

20151202_133154   20151202_133206