Ripa Safety & Security Doetinchem B.V.

De Nieuwe Stad kiest voor de dienstverlening van Ripa

vanaf 27 juli 2015 heeft De Nieuwe Stad gekozen voor de adequate safety & security dienstverlening van Ripa.

over De Nieuwe Stad:

Vernieuwers, aanpakkers en veroveraars, we bouwen samen aan De Nieuwe Stad. Een stad in een stad, waar je denkt en doet, woont en werkt, eet en drinkt. Met mensen die elkaar versterken. Die samenwerken zoals ze zelf willen. De Nieuwe Stad is authentiek en avontuurlijk; mooie historie en heel veel toekomst. In het stadshart van Amersfoort, vlakbij de historische binnenstad.

De Nieuwe Stad is een plek waar je leert en creëert op je eigen manier. De stad die het podium biedt voor bijzondere festivals en optredens. Waar je inspirerende bijeenkomsten en mooie evenementen bezoekt.

De Nieuwe Stad is ook een voorbeeld. Van een gebied waar ruimte is voor wensen en dromen van haar gebruikers. Waar niets vaststaat, omdat het met haar bewoners mee groeit. Een stad waar regels en vrijheden nog in bloei zijn, waar bewoners en ondernemers elkaar inspireren zodat innovatie en nieuwe verbindingen ontstaan.

De Nieuwe Stad is een plek die continu verandert en je uitnodigt om op ontdekking te gaan; langs authentieke winkeltjes, exposities en ambachtelijke bedrijven, via hofjes en plantsoenen. Steeds iets nieuws, altijd iets dat je verrast.

De authentieke sfeer en rijke geschiedenis van De Nieuwe Stad proef je nog steeds op plekken als de oude zeepfabriek, de Rohm & Haas villa en de voormalige Prodentfabriek. Je vindt De Nieuwe Stad aan de Eemhaven, op een steenworp afstand van het centrum van Amersfoort en het openbaar vervoer.

De-Nieuwe-Stad_foto-Joost-Enkelaar