Ripa Safety & Security Doetinchem B.V.

Bouwbeveiliging

Ripa Safety & Security dé Specialist voor tijdelijke beveiliging

Of het nu gaat om tijdelijke inbraakbeveiliging, tijdelijke camerasystemen, brandmeldsystemen en/of ontruimingsalarm, Ripa Safety & Security is de specialist om ieder terrein of gebouw snel van een tijdelijk detectiesysteem te voorzien.

Bouwplaats beveiliging

Met ruime ervaring op het gebied van bouwplaats beveiliging is Ripa Safety & Security een flexibele én betrouwbare partner voor het beveiligen van bouwlocaties.

Naast ketenparkbeveiliging, terreinbeveiliging, en beveiliging van de nieuwbouw gedurende de afbouwfase kunt u bij ons ook terecht voor het unieke Ripa TOTAALCONCEPT.

Het TOTAALCONCEPT omvat toegangscontrole op de bouw middels elektronische passen tourniquets en slagbomen maar behelst ook elektronische systemen voor controle van de identiteit van alle medewerkers.Onze dienstverlening op het gebied van betrouwbare alarmopvolging, en de inzet van portiers, vaste manbewaking, en bouwplaats bewoning maken het TOTAALCONCEPT compleet.

Brand- en inbraakbeveiliging

Het is voor brandmeldinstallateurs en gebouwbeheerders vaak een enorm probleem om bij calamiteiten of renovatiewerkzaamheden het vaste inbraakdetectiesysteem, brand- en of ontruimingsalarm in werking te houden.

In deze situaties wordt steeds vaker een beroep gedaan op onze oplossingen voor tijdelijke brandmeld en ontruimingsystemen, terreinbeveiliging en inbraakdetectie. Ook de tijdelijke beveiliging van (opslag)terreinen, en terreinen van netwerkbeheerders, energieleveranciers en gas- en olieproducenten behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden.